SIEPA organizuje sajam saobraćajne infrastrukture u Amsterdamu

Bez autora
Aug 14 2013

U cilju promocije izvoza, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima, objavila je Javni poziv za učešće na sajmu “Intertraffic 2014”.SIEPA po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova na vodećem sajmu saobraćajne infrastrukture i signalizacije - “Intertraffic 2014” koji će se održati od 25. do 28. marta 2014. godine u Amsterdamu (Holandija).

SIEPA organizuje sajam saobraćajne infrastrukture u AmsterdamuU cilju promocije izvoza, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima, objavila je Javni poziv za učešće na sajmu “Intertraffic 2014”.

SIEPA po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova na vodećem sajmu saobraćajne infrastrukture i signalizacije - “Intertraffic 2014” koji će se održati od 25. do 28. marta 2014. godine u Amsterdamu, Holandija.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Posetioci sajma “Intertraffic 2014” su direktori i menadžeri vodećih kompanija, lokalni organi vlasti, kao i javna preduzeća za transport. Trend rasta broja posetilaca i izlagača se predviđa i u 2014. godini, a u prethodnoj godini sajam je zabeležio rekordni broj od 25.947 posetilaca, kako međunarodnih (66 posto) tako i domaćih (34 posto). Najveći broj posetilaca dolazi iz zapadne Evrope. Prethodni sajam održan u 2012. godini je predstavio 810 izlagača.

Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA, a izlagači snose troškove participacije za učešće na sajmu u iznosu od 113.854 dinara, koja obuhvata troškove dizajna kataloga izlagača, troškove upisa u sajamski catalog i elektronske medije, troškove vode, struje, internet na nacionalnom štandu I troškove održavanja štanda. Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta eksponata.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti saobraćajne infrastrukture.

U okviru nacionalnog štanda na sajmu “Intertraffic 2014” može izlagati najviše sedam izlagača. U slučaju prijavljivanja većeg broja učesnika prednost u rangiranju će zavisiti od: vremena podnošenja prijave, visine ostvarenog izvoza u prethodnoj godini, uspešnosti nastupa na prethodnim sajmovima u organizaciji SIEPA, od broja nastupa na sajmu u organizaciji SIEPA, postojanja novog dizajnerskog rešenja, novog proizvoda, proizvodnog procesa i sl.

Ispunjenost uslova i izbor izlagača utvrđuje Komisija u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima.

Popunjene prijave primaće se do ponedeljka, 16. septembra 2013. godine, a možete ih poslati putem elektronske pošte na: mirjana.aleksic@siepa.gov.rs ili nemanja.jovanovic@siepa.gov.rs, kao i putem faksa na broj 011/3398-814

Sve neophodne informacije možete dobiti putem telefona: 011/3398-550, 3398-379, 3398-243.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik